Ring på +45 7023 3150 eller skriv til os på info@vejbump.dk

Vejbump

Lej vejbump fra kr. 9 om dagen

Har I behov for vejbump i en kortere periode? Er I i tvivl om vejbump kan fungere som en permanent løsning hos jer? Det er muligt at leje et eller flere vejbump – fleksibelt og uforpligtende.

Og det kan gøres billigt – helt ned til kr. 9 om dagen.

Kontakt vores konsulent på tlf. 7023 3150/mobil 3138 3150 eller på info@vejbump.dk og hør om mulighederne. Få et tilbud på leje af den vejbump-løsning, der passer til jeres behov.

Er du på udkig efter en permanent løsning, så kan du se vores produkter her.

Alt om vejbump.dk

Vejbump.dk forhandler vejbump, flytbare vejbump og fartdæmpere med en overkørselshastighed på op til 40 km/t. Flere af vejbumpene er godkendt af Vejdirektoratet. Typegodkendelse af vejbumpet fra Vejdirektoratet er jeres garanti for, at I anvender et lovligt vejbump. 

Uanset om I ønsker at sænke hastigheden på stillevejen, på tankstationen, i parkeringshuset, ved indkøbscenteret eller ved vejarbejdet, så kan du købe eller leje det helt rigtige vejbump hos vejbump.dk. 

Vi kan kan naturligvis montere vejbumpene for jer, og som en af de eneste på markedet kan vi også gennemføre en myndighedsansøgning i forbindelse med ønsket om etablering af vejbump i grundejerforeningen eller andre steder hvor I ønsker vejbumpene monteret. 

Vejbump, pukkelbump, skildpadder, stillevejsbump, chikanebump, fartdæmper, bump, plasticbump, plastikbump, gummibump, tankstationsbump, cirkelbump, sinusbump, trapezbump, pukkelbump, cirkelformede bump, modificerede sinusbump, modificerede cirkelbump – kært barn har mange navne men hos Vejbump.dk kender vi kun ét: kvalitetsvejbump.

Vejbump.dk gør det let at gøre det sikkert.