Ring på 31 38 31 50 eller skriv til info@vejbump.dk

VEJBUMP.DK

KONTAKT OS

Vejbump.dk

Tlf. +45 31 38 31 50
Mail: info@vejbump.dk
CVR nr. 39490137

Vi står klar til at hjælpe med rådgivning og vejledning til valg af vejbump, skiltning osv.

Kontakt os på mail eller på telefon.

Vejbump.dk
Ved Klædebo 9
2970 Hørsholm

Morten Balle, vejbump.dk
Morten Balle
SALG

SALG OG RÅDGIVNING

Morten Balle er Vejbump.dks dygtige konsulent, der står til rådighed med bred viden og gode råd om anvendelse af vejbump. Hvis muligt kommer Morten også gerne ud og kigger på jeres opgave.

Morten træffes på telefon 31 38 31 50 eller på mail mb@vejbump.dk

KONTAKT

SKRIV TIL OS

Ved Klædebo 9 · 2970 Hørsholm
info@vejbump.dk
Tlf. +45 31 38 31 50

Alt om vejbump.dk

Vejbump.dk forhandler vejbump, flytbare vejbump og fartdæmpere med en overkørselshastighed på op til 40 km/t. Flere af vejbumpene er godkendt af Vejdirektoratet. Typegodkendelse af vejbumpet fra Vejdirektoratet er jeres garanti for, at I anvender et lovligt vejbump. 

Uanset om I ønsker at sænke hastigheden på stillevejen, på tankstationen, i parkeringshuset, ved indkøbscenteret eller ved vejarbejdet, så kan du købe eller leje det helt rigtige vejbump hos vejbump.dk. 

Vi kan kan naturligvis montere vejbumpene for jer, og som en af de eneste på markedet kan vi også gennemføre en myndighedsansøgning i forbindelse med ønsket om etablering af vejbump i grundejerforeningen eller andre steder hvor I ønsker vejbumpene monteret. 

Vejbump, pukkelbump, skildpadder, stillevejsbump, chikanebump, fartdæmper, bump, plasticbump, plastikbump, gummibump, tankstationsbump, cirkelbump, sinusbump, trapezbump, pukkelbump, cirkelformede bump, modificerede sinusbump, modificerede cirkelbump – kært barn har mange navne men hos Vejbump.dk kender vi kun ét: kvalitetsvejbump.

Vejbump.dk gør det let at gøre det sikkert.